Modele de cusaturi traditionale romanesti

MODELE de PE finirons și costumele populare românești sunt MODELE străvechi Care simbolizează soarele, Luna și Alte zeități ale unor astre sau ALE Naturii. Modelul are unele simboluri care nu sunt așa Vechi cum ar fi “pătrățele Negre Pline exagérer” Care totuși sunt distribuer pe structura unor MODELE străvechi. Modelul are totuși PE mijloc “la nasturii care nu sunt”, un semn străvechi: “Linia unduioasă”, Dar și Acela e reprezentat cu ponctulețe PE El, puse Absolut aiurée. În plus “Linia unduioasă” sont “floricele” deasupra şi dedesubt, dovadă a unui kitsch penibil. Despre restul floricelor şi un “modelelor” nici n-sont des să mai vorbim. Modelul are unele simboluri care nu sunt străvechi (cele “pătrățoase” DIN stânga sus), Celelalte fiind foarte Vechi. Modelele prezentate mai sus nu cred ca sunt kitch-URI ci reprezinta situatia sufleteasca DIN prezent. Simbolistica MISTICA complexa DIN trecut nu-si sont locul in prezent. EA este TM PE suferinta perpétua si Trairi mistice ALE Acelor vremuri. Degeaba le folosesti acum daca nu le traiesti.

Si credeti-ma ca nimeni nu doreste sa se intoarca la vremurile Acelor SIMBOLURI. Este identique cu suvenirele ieftine ce se, au Pérou si Egipt, copii ALE vremurilor CIND se sacrificau oameni zeilor. Modelul e 100% format autentique în INTEGRALITATE DIN simboluri străvechi, toate originale. Țăranul Român NU COSEA orice tâmpenie PE IE, ci doar Simboluri și MODELE fondamentaux transmise DIN generație în generație. Modelul are unele simboluri altérer reprezentând un fel de “Frunze Negre Pline având o formă neregulată”. Observați numărul străvechi de 8 puncte Negre PE diagonalele modelului comentezi folosind contul tău WordPress.com. (Dezautentificare/Schimbă) Am citit raspunsul despre faptul ca putem inlocui simboluri Vechi cu simboluri noi…….Nu sunt de aceeasi parere………………… Cred ca o creatie noua, Cu rafale facuta, nu este un Chich, Dar CRED, Deasemenea, ca EA nu poate inlocui creatiile Vechi cu simbolurile Clare ALE unei cunoasteri de Care incepem sa ne apropiem acum,, cand, nu stiu DIN ce Motiv, se inlatura valurile…….

dupa cum am mai spus , cred ca simbolurile au fost cusute respectif in scopul protejarii purtatorului, uitandu-se, acest lucru, PE parcursul timpului, adaugandu-se, DIN cand in cand, cate o creatie personala, astfel INCAT s-a ajuns la situatia actuala, in care nu beneficiem de Protectia Lor, nepurtandu-le, asa cum nu beneficiem, decat intr-un procent de aproximativ 50% de le sunetelor DIN limba stramosilor…………. Buna Ziua, felicitari pentru site! Daca se poate comme vrea sa stiu cum se visage bordare Rosie DIN prima Poza… Mersi! Oriunde Găsiți floricele, trandafiri, căsuțe, etc… sau orice Alte simboluri care nu înseamnă NIMIC, să știți că nu avem de-a visage cu o IE care să preia un modèle Vechi ci cu un KITSCH Asistăm la un FENOMEN de revigorare a tradițiilor românești. DIN păcate procesul a căzut în mercantilism, analfabetisme și kitsch PE IE, PE costumele populare, PE țesăturile populare sunt cusute şi țesute doar semn şi simboluri fondement entale vechi de milenii.